Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اقتصاددان گفت: به عقیده من عامل اصلی افزایش قیمت‌ها نقدینگی است، به دلیل سیاست‌های غلط نقدینگی تورم در کشور ایجاد کرده است. محمدرضا صباغیان بافقی نماینده مجلس در مورد پیشنهادش برای کسر داوطلبانه حقوق نمایندگان و مسئولان گفت: با توجه به اینکه نتوانتسیم کار مثمر ثمری برای کاهش فشار اقتصادی بر مردم بکنیم پیشنهاد دادم درصدی از حقوق مسئولان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد به صورت داوطلبانه ازحقوقشان کسر شود تا بخشی از درد‌های مردم التیام یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متاسفانه تا این لحظه هیچکس، نه نمایندگان مجلس و نه مسئول دیگری در پاسخ به این پیشنهاد با من همراهی نکرده است.

عضو کمیسیون شورا‌ها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در مورد ماده برنامه ششم توسعه نیز گفت: یکی از بهترین مصوبات مجلس همین ماده ۲۹ برنامه ششم توسعه است، سوال من در مورد عدم راه اندازی سامانه اعلام حقوق و مزایا مسئولان از وزیر اقتصاد در حال حاضر در کمسیون است و هفته آینده ان شالله به صحن مجلس می‌رود

مرتضی زمانیان اقتصاددان در گفتگو با برنامه پایش در مورد علت عدم کاهش قیمت اجناس گفت: داستان کاهش قیمت ارز و عدم کاهش قیمت کالا‌ها، در چند سال گذشته با افزایش قیمت بنزین تکرار می‌شد، در آن موقع وقتی قیمت بنزین زیاد می‌شد از قیمت پرتقال گرفته تا دستمال کاغذی همه چیز افزایش پیدا می‌کرد و این افزایش را به بنزین نسبت می‌دادند.

وی افزود: مساله عدم کاهش قیمت اجناس به نظرم به دلار بستگی چندانی ندارد. علت تورم در کشور مساله نقدینگی است. فرض کنید بنده مبلغ پول ثابتی را در اختیار دارم، اگر من تصمیم بگیرم که کالایی را بخرم که تا به حال یک قیمتی داشته و الان قیمتش افزایش پیدا کرده و تقاضای من برای خرید این کالا ادامه داشته باشد، پس باید پول بیشتری از جیبم برای آن کالا بپردازم و این یعنی مخارج من در یک حوزه بیشتر می‌شود و در حوزه دیگری مانند سفر کمتر و یا به صفر می‌رسد.

مدیر گروه مطالعات اقتصادی اندیشکده مطالعات حاکمیت و سیاست‌گذاری گفت: ما در حال حاضر در بعضی جا‌ها مثل حوزه سفر و گردشگری رکود داریم و در جا‌های دیگر تورم شدیدی داریم که مثال این مورد مواد خوراکی است. وقتی همه چیز در حال گرونی است، این نشان میدهد که نقدینگی جامعه زیاد شده است. خیلی از افرادی که درآمد ثابتی دارند حجم نقدینگی آن‌ها ثابت مانده، ولی آمار‌ها نشان می‌دهد نقدینگی در جامعه بسیار بالاست.

زمانیان گفت: به عقیده من عامل اصلی افزایش قیمت‌ها نقدینگی است، به دلیل سیاست‌های غلط نقدینگی تورم در کشور ایجاد کرده است. پس بدانیم ارز تاثیر چندانی در افزایش یا کاهش قیمت‌ها ندارد. افزایش قیمت ارز هم خود معلول آن پدیده‌ای است که مسکن، خدمات و ... بخاطر آن افزایش پیدا کردند و آن نقدینگی است.

این اقتصاددان گفت: تخمین زده شده حجم نقدینگی تا پایان سال به ۲ هزار هزار میلیارد تومان برسد. تا نقطه‌ای جذابیت سود بانکی بر خرید ارز و سکه طلا می‌چربید، ولی از آن نقطهه به بعد خرید ارز و سکه جذابیت بیشتری پیدا کرد به همین خاطر مردم پول خود را از بانک بیرون کشیدند و به سمت بازار‌های مختلف روانه کردند.

علت ارزان نشدن قیمت کالا‌ها از دید مردم
نظرسنجی برنامه پایش این هفته هم در مورد علت ارزان نشدن کالا‌ها بود، در سوال نظرسنجی از مردم پرسیده شده بود که: با وجود کاهش نسبی نرخ ارز، به نظر شما مهمترین دلیل ارزان نشدن قیمت کالا‌ها کدام است؟ ۱- حرص مصرف کنندگان ۲- سو استفاده عرضه کنندگان ۴- ضعف نظارت مسئولان ۵- فاصله زمانی واردات تا بازار

در پایان این نظرسنجی ۷۳.۱۳ درصد از شرکت کنندگان عنوان کردند ضعف نظارت مسئولان باعث افزایش ارزان نشدن قیمت کالا‌ها شده است. گزینه‌های سو استفاده عرضه کنندگان با ۱۶.۵۲ درصد، فاصله زمانی وارادات تا بازار با ۵.۱۰ درصد و حرص مصرف کنندگان با ۴.۹۵ درصد به تربیت انتخاب‌های بعدی مردم بودند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نقدینگی غول نقدینگی کاهش قیمت در بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۹۲۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟

بیت‌کوین، بزرگترین ارز دیجیتال جهان، نشانه‌هایی از حرکت به سمت مرز ۶۰ هزار دلار را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا، شاخص‌های بازار شرایط بالقوه فروش بیش از حد را نشان می‌دهند که باعث ایجاد بحث در بین علاقه‌مندان و سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال می‌شود. «جان دو»، تحلیلگر معروف رمزارز می‌گوید: «بازار برای روند صعودی آماده و بیت‌کوین پیشرو است».

قیمت بیت‌کوین در مسیر صعودی ثابتی قرار گرفته و شاخص‌های بازار حاکی از شرایط بالقوه اشباع فروش است که اغلب نشانه روند صعودی است، زیرا مشخص می‌کند که دارایی کمتر ارزش‌گذاری شده و به زودی ممکن است افزایش قیمت را تجربه کند. پویایی بازار فعلی این غول رمزنگاری یادآور رالی اواخر سال ۲۰۲۰ است که شاهد افزایش سرسام‌آور قیمت آن به بالاترین حد خود بودیم.

به نقل از کریپتو، شاخص‌های بازار ابزارهایی هستند که توسط معامله‌گران و سرمایه‌گذاران برای پیش‌بینی تغییرات قیمت در آینده استفاده می‌شوند. در این زمینه، شاخص قدرت نسبی (RSI)، شاخص حرکتی محبوب، نشانه‌هایی از شرایط بالقوه اشباع فروش بیت‌کوین را نشان می‌دهد و در حال حاضر حدود ۳۰ است که به‌طور کلی آستانه فروش بیش از حد در نظر گرفته می‌شود و می‌تواند نشان دهد که بیت‌کوین در قیمت فعلی‌اش کمتر ارزش‌گذاری شده و ممکن است به دلیل افزایش قیمت باشد.

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۱ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۰۸  درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۵۲ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۱ درصد افزایش روزانه را ثبت کرده است.

حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۳.۶ میلیارد دلار است که ۱۷.۱۷ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۹۴ میلیارد دلار است که  ۹.۳۳ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۵۸.۳ میلیارد دلار است که ۹۱.۶۶ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

به‌روزرسانی قیمت ارزهای دیجیتالی (تا ساعت ۸:۱۷ دقیقه به وقت شرقی)

این رده حاوی تغییرات قیمتی ۱۰ ارز دیجیتالی بزرگ از نظر ارزش بازار است.

۱- بیت‌کوین

قیمت: ۶۲ هزار و ۵۷۳.۸۲ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۲۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۳.۹۷ درصد افزایش

۲- اتریوم

قیمت: ۳۰۱۷.۸۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۴۴  درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۴۸ درصد افزایش

۳- تتر

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۱ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۱۲ درصد افزایش

۴- بایننس کوین

قیمت: ۵۸۴.۴۶ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۵۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۲.۳۲  درصد افزایش

۵-  سولانا

قیمت: ۱۴۷.۴۸ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۴.۵۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۷.۲۶ درصد افزایش

۶- یو اس دی کوین

قیمت: ۰.۹۹۹۹ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۰.۰۰ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۰.۰۰ درصد افزایش

۷-  ریپل

قیمت: ۰.۵۲۲۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۲.۹۵ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر ۳.۷۹ درصد افزایش

۸- دوج کوین

قیمت: ۰.۱۵۰۴ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته ۳.۴۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر: ۱۳.۷۹ درصد افزایش

۹ – تون کوین

قیمت: ۵.۸۰ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته:  ۰.۰۲ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:۱۴.۸۶ درصد افزایش

۱۰-  کاردانو

قیمت: ۰.۴۴۲۵ دلار

تغییرات قیمتی ۲۴ ساعت گذشته: ۱.۷۸ درصد کاهش

تغییرات قیمتی یک هفته اخیر:  ۰.۰۱ درصد افزایش

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • قیمت طلا به ۲۳۱۷ دلار رسید
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۴ سنت شد
  • بیت‌کوین به سمت صعود حرکت می‌کند؟
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۹
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد