Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت ماراتون پترولیوم اعلام کرد قصد دارد دو پالایشگاه نفتی کوچک در کالیفرنیا و نیومکزیکو را بخاطر تقاضای پایین برای سوخت به طور دائم تعطیل کند و ۸۰۰ نفر نیروی کار این پالایشگاه ها را اخراج کند.

به گزارش پول نیوز به نقل از رویترز، شرکت ماراتون پترولیوم اعلام کرد قصد دارد دو پالایشگاه نفتی کوچک در مارتینز کالیفرنیا و گالوپ نیومکزیکو را بخاطر تقاضای پایین برای سوخت به طور دائم تعطیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب 800 شغل از بین می رود.

بزرگترین پالایشگاه آمریکا قبلا این دو پالایشگاه کوچک را به خاطر کاهش تقاضا در نتیجه همه گیری ویروس کرونا در آمریکا تعطیل کرده بود. پالایشگاه های آمریکا به طور متوسط 20 درصد از ظرفیت پالایشی خود را به خاطر کاهش سفرهای جاده‌ای و هوایی متوقف کرده‌اند.

شرکت ماراتون اعلام کرد قصد دارد از پالایشگاه مارتینز برای ذخیره نفت استفاده کند و در آینده در این کارخانه دیزل تجدیدپذیر تولید کند. این نوع دیزل از ضایعات صنعتی و روغن پخت و پز دست دوم تولید می شود. مارتینز چهارمین پالایشگاه بزرگ کالیفرنیا است.

پیش‌بینی می‌شود ضرر و زیان شرکت ماراتون در سه ماهه دوم سال جاری میلادی برابر با 1.75 دلار در هر سهم باشد. این شرکت سال گذشته 1.73 دلار در هر سهم سوددهی داشت.


سهام شرکت ماراتون در روز جمعه 38.20 دلار معامله شد که 38 درصد از ابتدای سال جاری تا حالا کاهش داشت.

حدود 860 نفر در پالایشگاه های مارتینز با ظرفیت 161 هزار بشکه در روز و گالوپ با ظرفیت 27 هزار بشکه در روز فعالیت می کنند. ماراتون اعلام کرد دیگر نیازی به اکثر این مشاغل در این پالایشگاه ها ندارد و به تدریج نیروی کار خود را کاهش می دهد.

شرکت ماراتون در بیانیه ای در وب سایت خود اعلام کرد بسته شدن این پالایشگاه ها هیچ اختلالی در عرضه آن ایجاد نمی کند و این شرکت به تعهدات خود نسبت به مشتریانش عمل خواهد کرد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: ذخیره نفت پالایشگاه پول نیوز تولید نفت آمریکا شرکت ماراتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی

به گزارش خبرگزاری مهر به‌نقل از شرکت ملی نفت ایران، برزو قنبری عدیوی با اشاره به حضور در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت تهران اعلام کرد: مدیران و کارشناسان مدیریت پشتیبانی ساخت و تأمین کالای نفت با هدف معرفی اقلام فناورانه راهبردی و گلوگاهی مورد نیاز شرکت ملی نفت ایران و برگزاری نشست‌های کارشناسی با سازندگان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنیان در این نمایشگاه حضور دارند.

به‌گفته وی، از ۳۰۷ کالای راهبردی شناسایی‌شده در شرکت ملی نفت ایران، ۲۵ قرارداد با استفاده از مصوبه تولید بار اول به مبلغ ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال و حدود ۵ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو امضا شده است. همچنین هفت پروژه به ارزش ۲ هزار میلیارد ریال و ۳۵ میلیون یورو در مرحله نهایی‌سازی تشریفات امضای قرارداد است که به‌زودی به سرانجام می‌رسد.

مدیر پشتیبانی، ساخت و تأمین کالای شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: بیش از ۲۴۰ قلم کالا و تجهیزات در شرکت‌های زیرمجموعه شرکت ملی نفت ایران در مرحله شناسایی سازندگان و شرکت‌های دانش‌بنیان است که به‌طور قطع حضور در نمایشگاه نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی این کار را تسهیل می‌کند.

قنبری تأکید کرد: در بیست‌وهشتمین نمایشگاه نفت، گاز پالایش و پتروشیمی، چند تفاهم‌نامه و قرارداد تولید بار اول و نیز سازوکارهای افزایش استفاده از ظرفیت شرکت‌های داخلی در فرایند بومی‌سازی و ساخت بار اول محصولات راهبردی و تقویت زنجیره تأمین در پروژه‌های صنعت نفت کشور ارائه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت رویکرد «تولید بار اول» محصولات در صنعت نفت ایران گفت: در این رویکرد، اقلام و تجهیزات راهبردی صنعت نفت شناسایی، ظرفیت سازندگان داخلی بررسی، و امکان‌سنجیِ ساخت داخلیِ تجهیز مدنظر انجام می‌شود، سپس مجوزهای لازم اخذ و برای بومی‌سازی تجهیزات اقدام خواهد شد تا وابستگی صنایع نفت و گاز به خارج از کشور قطع شود.

نمایشگاه امسال با شعار «صنعت نفت، جهش تولید، بهینه سازی فناورانه» روزهای ۱۹ تا ۲۲ اردیبهشت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران با حضور بیش از ۱۷۵۰ شرکت ایرانی و خارجی در بخش‌های مختلف ازجمله شرکت‌های بالادست نفت، گاز و پالایش و پتروشیمی و شرکت‌های دانش‌بنیان، پارک‌های فناوری، دانشگاه‌ها، استارتاپ‌ها و دیگر شرکت‌های مرتبط با صنعت نفت برگزار می‌شود.

کد خبر 6099694 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • از واردات ۲۰۰ قلم کالای مهم صنعت نفت جلوگیری شد
  • ‌تلاش برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی جدید در مناطق تقاضا محور استان فارس
  • تولید حدود ۲۷۷ میلیارد مترمکعب گاز طبیعی در پالایشگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • الزام رعایت ملاحظات ایمنی و اچ‌اس‌ئی هنگام تعمیرات نیروگاه ها
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها مراودات اقتصادی را به سه روز کاهش می‌دهد